top of page

Координатор на проектот

Untitled design (16).png
Линија за измама

Компанија со седиште во Грција со дејност во деловната етика, интегритет и усогласеност во приватни компании и јавни организации.

Запознајте го нашиот тим

327347868_1203513213929637_4806600005031570248_n.jpg
Мрежа на организации Младински глас

ИВНО е невладино друштво основано на 20 јули 2018 година со мисија да го мобилизира, интегрира и зајакне младинскиот потенцијал

Add a heading.png
1-ва гимназија Орајокастроу (Гимназија)

Грчко училиште со седиште во Орајокастро

Full-Lofo-v.5-01.png
ЕУНОИА

​„EUNOIA“ е страсна и посветена невладина, непрофитна организација со единствен фокус: зајакнување на младите умови на Европа.

images.jpg
СРУЖЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФОРУМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО

Здружението „Професионален форум за образование“ е непрофитна организација која има широк спектар на активности поврзани со младинската работа, образованието и културата

unnamed.png
IDRYMA TECHNOLOGIAS KAI EREVNAS

Еден од најголемите истражувачки центри во Грција

images (1).jpg
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЈА ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИК АИ АВТОМАТИКА

Училиште/Институт/Образовен центар – Стручна обука (средно ниво)

bottom of page