top of page
1.png

Добредојдовте во 

ИНТЕГРИТЕТОТ Е КУЛ

INTEGRITY IS COOL е едукативна иницијатива која се фокусира на промовирање на јавниот интегритет во средните училишта. Нашата мисија е да им обезбедиме на учениците вештини и знаења неопходни за да станат лидери на интегритет во нивната училишна заедница. Ние веруваме дека образованието игра клучна улога во зајакнувањето на учениците да ги поддржат своите улоги и одговорности како членови на општеството. Со нашите програми, студентите ќе можат да ги интегрираат совршеноста и етиката во нивниот секојдневен живот и пошироко.

Прочитај повеќе

Нашите најнови настани

No upcoming events at the moment
Добијте ажурирања

Останете во контакт за ажурирања

Нашите најнови вести

Преземете го нашиот училишен проспект

PDF

Download Prospectus

bottom of page