top of page
Untitled design (26).png

Our Admissions

Добредојдовте на предизвикот за идни лидери!🌟 Дали сте подготвени да блеснете? 🌟

Здраво, светли умови на утре! Време е да го ослободите вашиот потенцијал и да ги покажете своите вештини во Предизвикот за идни лидери, каде што се слават креативноста, решавањето проблеми и тимската работа. Без разлика дали сте технолошки ентузијаст или младиот режисер, ова е вашата сцена!

🚀 Што е Buzz?

Ова не е само каков било натпревар; тоа е платформа за да ја покажете вашата креативност, лидерство и посветеност на интегритет. Еве зошто треба да се нурнете:

 

🎯 Зошто да се придружите?

Истражете ги вашите интереси: Вклучете се со теми од технологија до кинематографија фокусирани на интегритетот во училишната средина.


Развијте клучни вештини: Подобрете го вашето критичко размислување, јавно говорење и способности за соработка.


Освојте неверојатни награди: натпреварувајте се за возбудливи награди додека стекнувате непроценливо искуство.

🔍 Еве што да очекувате:

Формирајте го вашиот тим: Групи од 2-3 студенти се идеални. Партнерирајте со пријателите или соучениците за да го истакнете најдоброто еден од друг!


Изберете го вашиот предизвик за интегритет: Изберете од различни теми поврзани со интегритетот на училиште. Секоја категорија е дизајнирана да ја тестира вашата креативност и етичко расудување.


Креирајте и иновирајте: Направете привлечно видео кое се однесува на вашата избрана тема за интегритет.


Прикажете го вашиот талент: Претставете го вашиот проект на состанокот на конечниот иден интегритет на лидерите и импресионирајте ги и публиката и судиите.

🏆 Структура на натпреварот:

Категории: Темите се поделени во три категории, со што се обезбедува покриеност на широк опсег на интереси.


Судење: Пријавите ќе се оценуваат врз основа на креативноста, јасноста на пораките и влијанието.


Награди: Најдобриот проект во секоја категорија ќе биде признаен, прославувајќи низа достигнувања и перспективи.

 

 

🌐 Придружете ни се! Не пропуштајте го ова возбудливо патување на учење, иновации и забава. Пријавете се денес и подгответе се за авантура каде што би можеле да се појавите како иден лидер за интегритет!

,

,

 

👉 Подготвени сте да направите разлика? Регистрирајте се сега и нека започне предизвикот!

bottom of page